Bedoeld ontmoeten wordt beboeten

Mensen willen ontmoeten, ja 1tje hooguit kan natuurlijk wel. Maar met z’n drieen kan niet meer, niet buitenshuis. De wil om te ontmoeten, een gesprek aan te gaan. Uit een behoefte bijvoorbeeld aan een praatje, even contact. Of om te willen spreken over deze corona.

Gelukkig voor de christenen: waar twee in mijn naam bijeen zijn, ben ik aanwezig.  Die derde kan Satan nog niet afpakken. Alhoewel met ons theoretisch materialisme komt hij al een heel eind. En zelfs meer, een gelovige neemt z’n beschermengel mee, dat worden er dan 5! Beboet dat maar eens…

Als je elkaar per ongeluk tegen het lijf loopt, mag je wel even praten, met die anderhalve meter. Liegen tegen de BOA: het was niet mijn bedoeling te ontmoeten, scheelt wat euri’s. Zouden ze het ‘boven’ erg vinden? Of gniffelen ze dan met z’n zessen?

In Amerika hebben ze al ergens de pijltjes op de openbare trottoirs neergezet… kleuterschool of communisme?

tekst nog onder de video

Wat Rutte vindt van de boete voor het eten van een gebakje.

Wat Rutte vindt van de boete voor het eten van een gebakje.

Gepostet von Nederland STAAT OP am Sonntag, 17. Mai 2020

Er gebeurt eigenlijk iets vreemds: Rutte wil een hand geven (tegen advies in), hij gaat enorm star in op de regels, om vervolgens te zeggen dat hij als liberaal niet van de regels is. Wat gebeurt hier? Is hij niet meer ‘in control’?

Nee het blijkt uit een eerder stukje te komen, het handen schudden. Iemand die scherp opmerkte zag het aan de stropdassen. Nou Nos…

Facebook
Twitter
Instagram