Boerenprotest en undercover relschoppers: Romeo in boerenvest en een Julia

Samenvatting: Deep deep shame on the Dutch parliament! Is there any value left in our so-called ‘democracy’? And a huge shame on the NOS, supposedly a neutral Dutch news agency! Both of them are supposed to act together to provide accurate reporting. But again they don’t! For a while now the protestors have figured out your tactics! When the ME (Mobiele Eenheid; a SWAT-team) started doing their thing, the protestors remained silent and didn’t react. And they also told  the ME: we know what you are doing!

En ook even de samenvatting van de totale Strategie: Rechtstaat – dus Regering kan geen demonstraties verbieden.  Maar we gaan demonstratie in de hoofden van burgers koppelen aan geweld (‘Demonstratie = geweld’) en dan gaan we uit naam van ‘Veiligheid’, ondersteund door Corona, ze verbieden. En de gemiddelde goedgelovende burger zal de Regering dankbaar zijn. Met en na fabeltjeskrant in slaap gevallen.

Update ivm. AD: ze kunnen niet meer anders dan toegeven dat de undercovers bestaan. Maar leggen het positief uit. Terwijl de undercovers juist de rellen starten om aan de ME het excuus te geven om op de demonstratie in te stormen. Politiebonden furieus? ‘Zodra een demonstratie uit de hand dreigt te lopen…. ‘  De undercovers zelf hebben een heel actieve rol in het uit de hand laten lopen van de demonstratie. En Nee! ik ben er niet voor om deze undercovers aan te pakken. Wat een onzin, het gaat niet om hen persoonlijk. Natuurlijk staan ze wel persoonlijk in beeld, omdat je anders niet kan ‘bewijzen’ dat ze bestaan. Het was de ME duidelijk dat er veel videomateriaal over hen gemaakt was. Dus nu gaan we niet de ‘ontkenkaart’ spelen, maar de volgende kaart.

Het gaat om de leiding van de ME!! en van de minister van Justitie. Het gaat erom dat dit in een democratie met recht op demonstratie kan gebeuren. Verbieden kunnen ze helaas niet, maar als het volk/burgers gehersenwast kunnen worden: demo=geweld, dan kan het fenomeen demonstratie mooi afgevoerd worden. Democratie, een hol woord uit HOL-land inmiddels. Ik ben tegen geweld, en wil nooit oproepen tot geweld tot personen. Ook niet tegen de verantwoordelijken. Het enige dat ik belangrijk vind is WAARHEID. Inmiddels beginnen we in ons Nederland te glijden naar: ‘waarheidsbrengers zijn staatsgevaarlijken’. En hoe dat werkt weet de hoofdredacteur van de Volkskrant wel, Pieter Klok. (zal later nog stukje weer invoeren)

toevoeging 24 juli: de politie geeft aan dat de undercovers zich onder demonstranten mengen om de zaak in de gaten te houden. Waarom reden de undercovers dan de hele tijd in busjes rond zónder zich te mengen. Werden ze pas ingebracht bij beetje chaos. Achter de bus staande, met busjes eromheen om zicht daarop te ontnemen. Toevallig stond ik in de goede hoek om ze te kunnen zien.  De undercovers hadden dan toch rustig tussen de boeren moeten lopen, als stillen. Bij een eerdere demonstratie zag ik de stillen ook, die trouwens om de groep stonden. Opvallend onopvallend. Rustige mensen die observeerden. Maar die waren ook echt stil. De mannen uit de busjes, daarbij voelde je: dat was niet bedoeld als ‘stil’.

De undercovers zijn voor mij op dit moment te verdelen in:

  • echte stillen die in en om een demonstratie lopen. Die waarnemen wat er gebeurt
  • de romeo’s die ingebracht kunnen worden om de zaak op te stoken zodat de ME een excuus heeft in actie te komen.

 

Ef een bochtje:

Een kapitalistisch ingerichte maatschappij is NIET in staat democratie vast te houden! Want door de vrijheid in het economische (dat thuishoort in het gebied van denken, wetenschap, geloof), worden sommige mensen rijker en rijker. Die willen hun rijkdom beschermen. En dan gaat de rechtsstaat eraan. (geen gelijkheid in gebied recht). (noot: nee, natuurlijk niet, concreet voorbeeld: vaccinmakers zijn juridisch al vrijgesteld van schadeclaims). En als de vrijheid in het gebied van het economische komt (kapitalisme) glibbert het economische terug in het gebied van het denken, van de wetenschap (projecten gefinancieerd zien te krijgen). En voila – dit gaat niet en niet en niet en nooit werken. De rijken zullen zich beschermen en door hun geld kunnen beschermen. Rijk zijn niet erg, maar als daarmee de democratie kapot gaat. Nou wees gerust dat je dan kut en klote karma krijgt. Hou de reincarnatiegedachte maar als curiositeit in je achterhoofd. Het vuurmoeras wachtende…  en immoraliteit vertaalt zich in een volgend leven in slechte gezondheid en lulukheid (lelijk), als u tenminste nog uw karma wilt uitwerken. Anders wordt het een enkeltje vuurmoeras…

Sociale driegeleding voor de samenleving

  • vrijheid in gebied denken, wetenschap, geloof
  • gelijkheid gebied rechtsleven
  • broederschap in gebied economie

Nu is er natuurlijk wel een ‘alternatief’ in de maak: de linkse communistische controlestaat, agenda 2030. Basisinkomen, ja lijkt mooi, maar met waarschijnlijk allerlei voorwaarden. En zal de vrijheid van meningsuiting blijven bestaan? Pieter? of in naam van volksgezondheid uitgebannen worden. Dat wat bijdraagt aan gezondheid, een actief levend denken, wordt in naam van gezondheid verbannen? Orwell, je had het niet voor mogelijk gehouden met oorlog=vrede etc.

(https://www.ad.nl/binnenland/woeste-demonstranten-openen-online-klopjacht-op-undercoveragenten-dit-is-ronduit-schandalig~a8cbc26d/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&fbclid=IwAR1K8krNWb2twCbBvNrsmcXVoYWwwIfhMGMNZAH5K6dgDU_VKNOHj5eBzCo)

 

De dag van boerenprotest

Vandaag het boerenprotest in de Bilt. Toegestaan op de Biltse Rading. De boeren waren met de auto gekomen zoals gevraagd was. Eén keertje tussen de boeren doorgelopen. Allemaal rustig daar staand, een podium met sprekers. Toen ik er doorheen was, moest ik kiezen om of daar te blijven of door te lopen. Maar zo op de grens blijven staan mocht niet. Zo stonden de boeren erbij:

Dus werd het maar doorlopen naar de kant van de ME. Aan de kant van de boeren was het zo rustig en gezellig. Voor een ramptoerist weinig te beleven. Ik was wel één keer door het boerenveld gelopen,  achter het welbekende Romeo busje aan. Maar die keerde al snel weer terug. Een aanval in de achterhoede leek toch niet mogelijk.

Hier in het midden staat de Romeo bus. Ja want ze waren weer ingevlogen. Sinds twee of inmiddels drie weken weet ik van het bestaan hiervan. Alle demonstraties, ook tegen de – dus er toch wel liggende – bommen in Volkel gingen aan me voorbij. De hele wereld ging tot m’n 50e langs me heen.

Romeo’s (en 1 Julia) in ruitjesblouses

De Romeo’s stonden en reden rond. Zo grappig: twee ervan met blok-bloesjes. Een vrouw van middelbare leeftijd, geen demonstrant, zei al: wat gek iemand met zo’n bloesje in een ME bus. Ja er moest wel wat op boeren geleken worden: een boeren romeo:

en nog één

De tweede was toen de boeren demo op z’n eind ging lopen. De spanning was er helemaal uit bij de ME.

En een vage nog: het was een ander ruitjesblouse.

Maar in ieder geval. Dat u het weet, zo zien de busjes van de undercovers van de ME er dus uit:

Die altijd in de gaten houden. En de ME.

Dat zou gaaf zijn, volgende keer in speciale kleding demonstreren.  kabouterkleding, als engelen gaan demonstreren. Wat moeten die undercovers dan doen?

Misschien zegt u: jeetje, wat een gez..k… over romeo’s en ME-romeo-busjes. En o ja, nog een Julia, want in één van de busjes zat een vrouw met witte haren. Zal een foto van haar niet posten. Maar een dag na het schrijven bedacht ik me: ik zag uit een romeo-busje een meisje met handboeien uitstappen. En daarachter kwam een dame met wit haar tevoorschijn, die ik eerder in het busje had zien zitten. Was het dan toch een heel toneelspel met twee dames?  Eén in het busje trekken, de ander laten gillen dat vriendin/zusje ? in de bus getrokken was? en achter de ME bus werden de handboeien weer uitgedaan?

 

Maar ja, wat is het hele punt?

Samengevat: de undercovers van de ME worden in een demonstratie gebracht om onrust te zaaien. Dan heeft de ME een ‘excuus’ om de demonstranten op te gaan pakken. Een mini false flag zeg maar.

Bedenk als burger: de ME lokt zelf uit tot geweld! u als burger kan een doodssmak maken als u ertussen loopt. Er liepen rustige boeren maar ook vrouwen op middelbare leeftijd die hun man begeleiden. Iemand in een rolstoel. Als die tussen dat ME-geweld terecht komt! Een immens vies spel van de ME om mensen in gevaar te brengen. Gewone burgers. En dat onder leiding van? minister van Justitie en Veiligheid? een premier in ons land? En dan met de vinger wijzen naar Poetin en Trump. Ook niet zo lekkere figuren. Maar begin eerst bij jezelf, kabinet! De pot verwijt de ketel. Hypocrisie ten top.

 

Twee pogingen tot uitlokking, derde was de bedoeling maar lukte niet

Twee keer gebeurde het vandaag bij de boerendemonstratie. De boeren zelf hebben er waarschijnlijk weinig van gemerkt omdat het op de kop van de demo gebeurde, achter het podium. De politie stond opgesteld op de Biltse Rading, met dacht ik 5 van die romeo-busjes ertussen. Die reden wat heen en weer. Op een gegeven moment voelde je de spanning vanuit de ME stijgen. Je merkte beweging, ze gingen in groepjes met elkaar praten, overleggen. En aan de kant van de boeren: je hoorde alleen maar mensen speechen. Daar was werkelijk niets maar dan ook niets aan de hand.

Maar de spanning vanuit de ME voelde je, onderbouwd met waarnemen van (tja, observaties he, beetje neigen naar wetenschap is steviger) meer en meer groepsvorming bij de ME. Op een gegeven moment liep een groepje van 5 ME-ers naar het demonstratieterrein. Oeps daar ging het gebeuren, dat voelde je. En ja hoor, ineens onrust. Toen heb ik wel even iets gemist, het ging zo zo snel. Er kwam heel snel chaos. Vanuit de ME.  Twee mensen werden opgepakt en meegenomen. En ja, dan hoopt de ME dat de demonstranten erachter aan komen om die twee te redden. Maar de boeren werden geholpen door ras-demonstranten die op de kop van de demo de wacht hielden.En niemand ging er achter aan. En vervolgens werden de romeo-busjes erin gereden, twee stuks. En de Romeo’s stapten uit, om ingezet te worden. Er was echter waarschijnlijk geen aangrijpingspunt, er moet waarschijnlijk wel enige onrust zijn om erin te stappen. Ze stapten snel weer in. Maar u kan ze zien!

undercover in actie

Er volgde al snel een tweede poging. Ik hoorde de vrouw alleen maar krijsen, ze zat al achter de Romeo-bus. De vrouw werd blijkbaar opgepakt. Die gilde wat uit. Maar gelukkig werd er door demonstranten ook niet op gereageerd. Het was een zelfde actie als in Den Haag waar iemand zo van z’n scooter afgeplukt werd.

filmpje volgt

TACTIEK ME

A. Beginpunt:creeren van beetje chaos

1. ME: 1 of 2 demonstranten uit de groep meenemen in de hoop dat de rest ze wil ‘bevrijden’. Een horde demonstranten loopt erop af, de ME heeft dan excuus op de demonstranten af te kunnen gaan.

2. Undercover-ME:  iemand zomaar om niets de bus in sleuren, in de hoop dat de rest dan het busje aanvalt. ME heeft dan excuus om op deze mensen af te stormen..

B. De undercovers worden erbij ingebracht (dus eventueel extra naast A2)

In de chaos kunnen de undercovers makkelijker tussen de demonstranten ingevoegd worden. De undercover ME’s gaan de ME’s aanvallen. Het is net alsof de demonstranten de ME aanvallen.

C. De ME valt de groep demonstranten aan

 

Na de twee aanvallen:

Zouden ze nog iets hebben? Een derde poging was denk ik wel de bedoeling. De politiehonden die al langer aan de zijlijn aanwezig waren kwamen in het midden te staan. De ME ging zich op een gegeven moment weer organiseren. Je voelde het weer opkomen. Maar….. de demonstratie was ten einde…. het ging als een nachtkaars uit. Niks geen geweld. Na een hoop muziek gingen de boeren huiswaarts. De ME stond er een beetje beteuterd bij, inclusief de Romeo’s. Misschien hadden ze gesnoven? en zaten ze met een hoog cocaine gehalte. Ja gebruik door soldaten in de eerste wereldoorlog, de tweede (het cocaine fabriekje in Amsterdam draaide goed / aandeelhouders wie?) en m’n hoogbejaarde moeder wist me te vertellen: o dat gebeurde ook in Vietnam. Laat ik niet een Rutje doen: doorgesnoven romeo’s. Want ik weet het niet, evenmin als Rutte dat wist van de Hooligans.

Stond naast iemand die nog nooit een demo gezien had. Maar die zag ook de dreiging van de ME stijgen, terwijl er niets maar dan ook niets aan de kant van de boeren was. In ieder geval een stukje interbeoordelaarsbetrouwbaarheid. Pff wat een woord.

Kwam nog iemand tegen die bij het Malieveld geweest was. Gewone huismoeder, niks de ras-demonstrant. Ze zei: de Hooligans beschermen ons juist! En u kent het filmpje van de undercovers in Den Haag nog:

volgt

 

Of u het nu wel of niet met de boeren eens bent, ze demonstreerden. Een demonstratie die daar op dat moment toegestaan was. Het gedrag van de ME, met hun undercovers, is op GEEN ENKELE MANIER te rechtvaardigen. Er was GEEN sprake van agressie, of van een demonstratie die uit de hand liep.

Wel een groot deel van de tijd stond ik behoorlijk te trillen. Want bij m’n eerste demo in m’n leven, in Utrecht, dreigde de ME mij op te pakken als ik nog een foto van de undercovers zou maken. Nu stond ik er veel te maken en werd ook de hele tijd in de gaten gehouden. M’n verontwaardiging over deze werkwijze van een Nederlandse instantie was echter te groot om ermee op te houden!

NOS

En dan komen we op de rol van de NOS. Het kan niet anders zijn dan dat deze meewerkt aan een mooie shoot. In Den Haag filmden ze de demonstranten van achteren zodat het leek of ze op de ME afstormden. Hier zal de NOS  cameraman ook eerst een goede plek gekozen moeten hebben, om te filmen alsof de demonstranten op de ME afrenden. De Nos goed gepositioneerd, seintje. Er werd heel wat overlegd voordat die 5 ME-ers op liepen.

Bij het weggaan zei ik nog tegen iemand van de NOS: kan je jezelf vanavond in de spiegel aankijken? Hij keek strak opzij.

Op de NOS-website, nee om 19.30 nog niets over de boerendemonstratie. Want geen filmpje van een uit de hand gelopen demonstratie.

Maar als je zegt dat de NOS manipulatief is… ja ja dan is het Fake News! Dit is Nederland mensen.

Uw denken, uw beeldvorming

Een deel van de mensen ziet in wat er gebeurt. Hoe de media uw beeld en uw denken willen manipuleren.  Een ander deel (nog) niet. De huidige oorlog die woedt, is een onzichtbare oorlog om uw innerlijke denkruimte! om uw denken, om uw beeldvorming.

1 van de pijlers momenteel is: demonstraties aan geweld koppelen. En als de demonstranten het niet doen, dan start de ME wel. De undercovers doen mee.

Neem een andere: de Volkskrant. Een stuk over 5G. In de eerste zin wordt 5G aan geweld gekoppeld: ‘Als zijn vrouw niet zwanger was geweest van hun derde kind, had Emie eigenhandig een 5G-zendmast vernield‘.  Zo begint het artikel! What’s in a Frame? De nos doet een shake-speertje. Denk dat die journalisten zichzelf nooit in de spiegel aan durven kijken?

Als omaatje hou ik van breien, en zeker van onderwerpen aan elkaar breien. M’n kader is coherent. Of het matcht met de werkelijkheid is natuurlijk een ander verhaal, haha. Maar denkt u alstublieft zelf erover na. En laat u niet Biwwen door de NOS. En: als u uw denken meer activeert, bent u doorgaans ook minder somber. Een actief innerlijk denk en gevoelsleven is een beschermer (niet alleen natuurlijk) tegen somberheid en ook tegen HSP. Dus hier maar even 5G als nieuwe draad in het breiwerk opgenomen. Telkens denk ik: kort breiwerkje, alleen nieuwe draden geven weer een kleuring erbij.

Misschien is een gebreid punt kabouter mutsje voor de demonstranten handig? als alternatief voor een alu-hoedje. Eens kijken wat de romeo’s gaan doen.

 

5G

Ja, Lubach besteedde er een uitzending over. 5G is niet gevaarlijk. Om te onderbouwen haalde hij welgeteld 1 zin aan uit het rapport van het RIVM, in opdracht van Telecom (hoezo belangenverstrengeling?). Let op met Lubach. Hij heeft veel leuke zaken, maar hij kan daarnaast ook zaken onder een ‘saus satiré’ het volk inschuiven. Zoals vaccinaties, 5G en kernenergie. Geen zaken om maar effe lacherig af te doen als ongevaarlijk. Maar ja, zijn baas is getrouwd met Bilderberg-ganger Ollongren. Ging voordat ze minister werd.

De nederlandse overheid heeft in ieder geval twee motieven voor de uitrol van 5G: Ego&Euri. Ze willen de ‘koploper’in Europa zijn. En ja dat lopen op je kop brengt hersenkneuzing en dan lukt het denken niet meer zo, denken aan gezondheid. Naast dat het lekker veel geld oplevert: 1,2 miljard die veiling van de frequenties. Nee, om dan nog eens gezondheid ernaast te zetten, de overheid heeft daar niet zoveel trek in. Lastige burgers…

En wat doen we dan: beeldvorming en denken manipuleren. Is uw brein, cq uw denken al gewassen: 5G koppelen aan ‘de masten in de brand stekers’, cq. agressie. Volkskrant, maar ook Lubach deed het in zijn uitzending. De koppeling aan die alugekkies, complotdenkers die menen ‘dat corona door 5 G komt’. Nrc Bas Heijne, Lubach… De volkskrant moet ik nog lezen. En deze koppelingen zorgen ervoor dat u niet uitgenodigd wordt tot verder nadenken, zeker niet als Lubach zegt: 5G is veilig.

Oke, er is ook al zo veel in de wereld, ook nog eens over 5G na gaan denken. pfffffffffffffffffffff….. oke, alleen vragen voor een onbewaakt (nos-loos) momentje:

1. hoe staat u persoonlijk tegen de snelle uitrol van 5G?

2. zou u geinteresseerd zijn in de negatieve effecten op de gezondheid van uzelf, uw kinderen en eventuele kleinkinderen?

U snapt wel waarom er veel leiders zonder kinderen zijn. Die gaan zich niet bekommeren om de gevolgen van nieuwe ontwikkelingen. Die kunnen eerder hebben: ik volg m’n MEPS wel en na mij de zondvloed. Als het zo echter doorgaat met de immoralisering van leiders, dan komt er nog wel een vloedje… Atlantis was met water. Nu zal het in de sfeer van licht liggen…

Mensen BOA, Politie, ME en Leger. U heeft misschien wel kinderen. U bent nu in een ‘machtspositie’ maar uw kinderen en kleinkinderen wellicht niet. Boeren: misschien idee met spandoek op de trekker: denk na over 5G?

Innerlijke Romeo en Julia

Net in de spiegel kijkend schrok ik van m’n rooie kop. Van woedende verontwaardiging? of van een dagje buitenlucht, vitamine D doorgesnoven? Goed voor immuumsysteem in ieder geval. Met een on on on uitsprekelijke walging (ook slecht voor de bloeddruk en goed voor een rooie kop) moet ik keer op keer merken dat Rutte en de Jongh de bevolking nooit adviseren om het immuumsysteem te versterken. Nee de ouderen werden opgesloten ‘voor hun eigen bestwil’. Zogenaamd weg bij het virus (verpleging kwam zonder mondkapje binnen), maar kwamen in ‘immuumverzwakkende omstandigheden’: weinig of geen vit D, zonlicht, beweging, aandacht. In eenzaamheid wegkwijnend. En nu… met de tweede golf in zicht, hoeven die omstandigheden niet meer? gelukkig natuurlijk voor de ouderen en hun dierbaren.  Maar wat is jullie motivatie? de verzwakte ouderen nu blootstellen aan het virus?

Mensen wordt wakker: het immuumsysteem is datgene wat de strijd moet leveren! Dat is ons innerlijke leger! dat moet versterkt worden. Onze innerlijke romeo’s en julia’s. Laten we die in liefde levend houden: Licht, lucht, beweging, voeding, ga maar door. Geen géén eenzaamheid zoals de ouderen meegemaakt hebben.

 

Facebook
Twitter
Instagram