CDA? BDA?

Als u niet gelovig bent, is onderstaande waarschijnlijk een beetje pfff… hoe zal ik het zeggen… christelijk geneuzel? Als u gelovig bent, ter overweging. Het kon in corner christelijk en corner curiosa….

Twee ‘christelijke’ partijen zitten in de regering. Het verbaast me telkens weer hoe ze voor maatregelen kunnen zijn, die je toch vanuit hun eigen, christelijk, perspectief eerder in de hoek van het Beest zou kunnen zetten. Nou staat er in de Openbaring van Johannes ook wel geschreven (nog nooit zo vaak in de Bijbel gekeken):

Johannes 13

“En ik zag een ander Beest opstijgen uit de aarde; en het had twee hoornen als die van een lam en het sprak als een draak;

Nu is het ook wel wat verwarrend, want even later wordt van een lam gesproken in goede zin. Maar hoornen heeft tie geloof ik niet.

Johannes 14

“En ik zag en zie: het Lam op de Berg Sion…

Dat zijn zij die hun geest niet bezoedeld hebben

met ongelouterde zielekrachten; hun wezen is maagdelijk.

Dat zijn zij die het Lam volgen, waar het ook heen gaat,

dat zijn zij die uit het mensdom zijn vrijgemaakt,…

In hun mond werd geen onwaar woord gevonden; hun wezen is niet bevlekt. :

Oke genoeg Bijbelcitaat. Of u nu gelooft of niet, het is toch wel enigszins vreemd dat Balkenende bij zijn afscheid een zeker cadeau aan Rutte gaf. Iets aan de muur wat een associatie met het Beest met de hoornen heeft, wat toch meestal geassocieerd wordt met Satan. Rutte lijkt zich van geen kwaad bewust door het toch wel naief lachend te benoemen, vanuit zijn 49% twijfel zieledeel.

Ik zeg niet: God bestaat, of Satan bestaat. Ik zeg ook niet de CDA is van het boze… CDA-ers zijn dat, nee! Ik vraag me alleen af: waarom in Godsnaam een cadeau waarbij er een associatie is met Satan? En dat terwijl je van de Christelijke DA bent? Een beschuldiging dat ik aan het demoniseren ben? Dat ding hangt of hing er gewoon, of zal er niet meer hangen, en het roept een vraag op.

Het filmpje draaft soms wel wat door. Het gaat vooral om het begin in het torentje.

Baphomet regeert ook in Den Haag

Facebook
Twitter
Instagram