CDA verkiezing: God spreekt?

Https://www.cda.nl/actueel/nieuws/hugo-de-jonge-lijsttrekker-van-het-cda

De stemgerechtigde leden van het CDA hebben massaal gehoord gegeven aan de oproep om te stemmen. De opkomst was in de tweede ronde met 66,7% iets hoger dan in de eerste ronde.

De 66,7 was een naar boven afronding van? 66,6 en?

God krijgt het zelfs voor elkaar om de CDA-er te laten weten: deze verkiezing was in het getal van het Beest! 666. De engelen zullen het maar druk gehad hebben om de cda-ers wel of niet te laten stemmen. Soms is er een ‘engelhand’ en er zal vast iemand met zachte druk tot stemmen zijn gebracht of iemand met een hand gestopt zijn om te stemmen. Helemaal lukt het niet. Er is natuurlijk de vrije wil van de mens. De franse engelen hadden een andere nuance, 66.1% stemmen voor Macron. Dat half procentje lukte niet. Ze waren wellicht in de Bourgogne blijven hangen.

De nederlandse engelen zullen erna wel op apegapen hebben gelegen. Of lekker aan een borrel atma of boeddhi zijn gegaan.  Na hun opdracht de boodschap van God over deze verkiezing helder te maken.

666 met een komma

Hopelijk was het tweede cijfer achter de komma niet ook een 6… dan is God wel erg boos op Hugo… en de cda-ers die op hem stemden. Of was de anti-christ zo blij? Hugo in het zadel. God heeft CDA opgegeven. Anti-christ in charge. Nooit eerder in m’n leven heb ik zo vaak de Bijbel ter hand genomen, Apocalypse 13 aan het einde.

  • Wie denken kan, zegge, (noot in 2030 verboden, nu al onder vuur)
    welke waarde het getal van het Beest heeft.
  • Het is het getal van een mens (die het beest volgt)
  • En zijn getal is zeshonderd zes en zestig

Waar is de Baphomet van Balkende? De geit kan weer van stal gehaald worden. Als Hugo premier wordt.

Of hangt tie er nog gewoon?  En Balkende gaat inmiddels de miljonairsbeurs af, maar….. is in z’n denken nog wel betrokken bij de medemens. ‘wij denken aan u’! Jan-Peter, we hebben het scheppende denken/woord nog niet! En dan moet ik denken aan 1 van de 3 enige plekken uit de Bijbel die ik ken. U begrijpt, inmiddels is dit stuk alleen nog maar leesbaar voor christenen, doch ook de doelgroep.  Atheisten hebben vast al kromme tenen, had ik ook bij Bijbelcitaten toen ik nog in de evolutieleer geloofde. Tot ik ‘Het verschijnsel mens’ ging lezen van Teilhard de Chardin, en begon te twijfelen vanwege die grensovergangen. Inmiddels weer in een evolutieleer gelovend, maar achterste voren: de aap afstammend van de mens. Het DNA van de mens langzaam degenerend, en genetische gemanipuleerde shit in het vaccin zal het een extra zetje geven. Alleen moeten de regels in de Europese Unie nog wat opgerekt worden omdat dit mogelijk te maken. Past het niet binnen de kaders, dan niet nee, maar opgerekt ermee.

Maar terug naar Johannes

In het oerbegin was het scheppende Woordwezen

en het woordwezen was bij God

en goddelijk was het Woordwezen

dit was in het oerbegin bij God

Alles is door hetzelve geworden

en niets van het gewordene is anders

dan door het Woord ontstaan.

Christus: de Logos, het Woord, waaruit de hele wereld ontstaan is. Die in het 30 jarige lichaam van Jezus van Nazareth binnentrad en daarin 3 jaar heeft kunnen zijn. Die zich met de aarde verbonden heeft en ‘op de wolken terug zal keren’. Niet in ’the cloud’, niet in een menselijk lichaam, maar in een etherisch licht als een transparante warme liefdevolle ‘wolk’ die als van achter de dingen door de dingen zal schijnen. En onze mensenziel zal kunnen doorvloeien. Zoals Johannes zegt: ‘Christus in mij’. In die psychische dimensie, de dimensie die zich in ons al openbaart waarin Christus kan wonen.  Moeilijk voor te stellen: net als dat je ranja in water schenkt en het het water doorvloeit. Of dat de inhoud die via wifi en 5G de wereld doorgaat ook de atmosfeer doorstraalt. Helaas dat we door de satellieten en alles technisch daarboven, en de op-straling van de sferen rondom de aarde, meer en meer afgesneden worden van het goddelijke. Ons inmiddels op electrische signalen werkend zenuwstelsel zal worden gevangen in the cloud, waarmee onze individuele geest kan losraken. De nieuwe afsplitsing van de mens, geen aap, geen dier, maar een beest. De zombie met de witte ogen, gewetenloos. Maar ‘gelukkig’ gevangen in the technische cloud.

De GIVD of CIVD of BIVD, in drieheid werken ze samen, weten in ieder geval dat Hugo wel iets vangt voor dat contract. Dat heet nou je ziel verkopen. Maar laten we als christenen in Nederland bidden en geen onderlinge strijd krijgen over de goede richting. In een zuiver gebed vragen we God datgene aan ons land, en de wereld te geven, wat goed is voor land en wereld. God overziet.

noot: B staat voor Barbelo, de gnostieke naam voor de heilige Geest.

Facebook
Twitter
Instagram