Anti-Racisme – BLACK en OLD en ALL lives matters – 21 juni demo?

Ben anti-racistisch ja. En bovendien: ik zie het ras als slechts een tijdelijk jas voor 1 leven. Het heeft een beperkte houdbaarheidsdatum. Het hart draagt echter door, en is duurzamer in z’n aard. Haat in het hart, zolang daaraan niet gewerkt wordt, blijft, ook in een volgend aardeleven.

Niet alleen sympathie bindt, ook antipathie bindt. Een witte die een hekel heeft aan zwarten: een volgend leven krijgt deze een zwarte jas, om te ervaren dat hij/zij dan ook ‘gewoon’ net als ieder ander MENS is. En andersom ook: zwart hekel wit, draait ook om.   En niet alleen het ras, ook het volk. Ziet u het al voor zich? hoe regeringsmensen zullen uitwaaieren over de aarde? Rusland, Marokko, etc.  En Lubach naar China met z’n anti-china afleveringen. Hé Arjam Lubing Bang, Yellow lives matters too. Maar ja een voordeel: hij heeft zich er alvast wat in verdiept.

Laten we ook maar gelijk het Pesten meenemen: pest u iemand op het werk? u verzekert zich van een binding met die persoon. Meestal wordt je niet zozeer gestrafd, als wel dat je het dan in een volgend leven weer goed moet maken en de gepeste zal ‘moeten’  helpen. Kijk degene die u pest eens goed aan, u bouwt een band! Verbinding!

De reincarnatiegedachte – als je er niet in gelooft, en het blijkt wel zo te zijn, en je hebt jezelf niet in toom gehouden kwa Hebben&Haat…. zou toch maar een paar procent in je mind open houden voor dit alles. En het kan zijn dat de zwarte van nu de witte slavenhandelaar van toen is. Kan, hoeft niet. Gelukkig werkt het bij reincarnatie als de eerste wet van de logica: p — > q.   Als p het geval is, treedt q op. Haat je een ras, dan wordt je een volgend leven daarin geboren. Maar het is niet perse zo dat je het tijdelijk jas van nu een vorige keer haatte.Je kan alleen voor jezelf bepalen van nu naar de toekomst, en niet voor de ander oordelen van nu naar eerder. Want je weet het niet. En haat: het maakt de wereld slechter, bindt jezelf vast, en ook nog eens slecht voor je gezondheid. Het maakt de ziel en het lichaam koud en hard.

Black lives matters, and Old too? Onze ouderen die vaak de oorlog meegemaakt hebben, een gebroken loopbaan, soms in huwelijken terecht gekomen zijn die niet fijn waren (maar ja, scheiden mocht niet van de kerk), jullie ouders hebben groot gebracht…  een maatschappij helpen opbouwen. Waar jullie in kunnen staan, tot nu toe met vrijheid, met mogelijkheden. Ouderen die nu veelal eenzaam in verpleeghuizen zitten, of alleen thuis omdat ze zo bang zijn dat ze niemand meer durven binnen laten. Immens psychisch lijden, ook voor degene die hun ouder(s) niet kunnen bezoeken. En nee, hier hoeft de q ook niet een p te impliceren.

Maar ALL lives matters… en nog even en dan komen wit en zwart (alfabetisch) erachter dat een Wit-Zwart Cabal systeem zal onderdrukken. Verdeel wit en zwart, zo vlak voor de stap naar meer controle in de wereld, en Heers door notabene een wit-zwart systeem zelf. All lives: Mens en Milieu.

BLM: Komen jullie ook naar de demonstratie 21 juni? in het kader van de spoedwet? een vuist makend…

 

Facebook
Twitter
Instagram