Routekaart Corona

Informatie informatie verhaallijnen verhaallijnen.

Een mogelijke routekaart, van Corona naar Controle. Even wegdromen in een (com)plot, in een schizoïde complotfantasie? Ossebaard 2.0

EN! Geen Corona door 5G / geen Chip in het Vaccin (hooguit allerlei chemicals, hopelijk niet die forevers) / hoeft niet de bedoeling met Corona te zijn, maar never waste a good crisis)

Wordt u ooit vanwege Gevaar&Gemak, Mak?

Lockdowns zullen komen, tot het doel bereikt is. Tot we murf zijn. Helemaal vergeten die in het schema te vermelden. Als ik een van hen was, dan zou het een volgende lockdown worden vlak voor de zomervakantie. Iedereen weer beetje op de rit, uitkijkende naar de zomer, en dan…

Wie zou er nou controle willen?

Iemand die houdt van micromanagement, op macro niveau? Iemand die belangen heeft? Ego&Euri. Maar misschien is het meer conform de werkelijkheid om de routekaart van de ‘BelangenBoef’ breder te maken. De ‘Belangenboef’ als fellow van Google MEPS. Om niet te dicht bij een conflict met Google te geraken is het veranderd in:

Belangen hoeven niet alleen financieel te zijn, Money. En dat dit in de wereld speelt, twijfelt u? Follow the Money komt met onderbouwde wegen. Ego is er ook één, kan in combinatie met de anderen. Als dit de achilleshiel is: stop iemand wat veren in den ….   en de weg naar beïnvloeding is daar! ‘Je bent groot! je bent een van de koplopers in de wereld! je loopt voorop, je bent onze held! en….. weet als je dit en dat doet, dan maak je je bedrijf? land? nog beter!’. En hup de maatregelen hebben een kanaal gevonden om naar binnen te gaan. En dan Power. Er zijn mensen bij wie het vooral gaat om Power, om macht. Geld genoeg, dat is het punt dan niet. Een dwangmatige micromanager in een wereldorganisatie… tja. Je zou zeggen: maar die wordt dan toch gecorrigeerd? ligt eraan, want hij/zij neemt natuurlijk vooral mensen aan die bij hem/haar passen. Wellicht is het de ene dan meer om Money te doen, de ander om een stukje Power, of Ego en Power. En de laatste: Seks pervers. Niet de seks die in vrijheid plaatsvindt. Maar seks die bijvoorbeeld grenzen van leeftijd overgaat, niet in vrijheid, met geweld. Dit belang kan ook een rol spelen, bij het binnengaat van het BelangenBouwwerk. En maakt de persoon nog chantabel ook. Overigens zal het nooit hier de bedoeling zijn, en gebeuren,  dat er namen genoemd worden. Behalve die ene die zichzelf toch al presenteert op vele fronten.

Bill Gates: ‘Things will not get back to truly normal until we have a vaccine that has gotten out to, basically, the entire world.’

Vaccinatie is the Gate! Which Bill are we gonna pay? Health and Freedom? and Equality and Welfare? We zullen een prijs betalen voor ons gemak en onze angst. Straks krijgen we de ‘slimme chip’. U zal ermee betalen.

Pepijn van Erp, debunking Ossebaard: ‘Gates thinks it might be useful to be able to hand out certificates to people who have become immune to SARS-CoV-2 after recovering from an infection, or when they have had a vaccination. In this digital age we are of course thinking of certificates in a digital form that you can carry with you on a smartphone, or for instance e-mail to employers before accepting a job, or send to an airliner before boarding a plane. But conspiracy nut Ossebaard thinks this must be in the form of a chip that will be injected.’ Het certificaat wordt genoemd, en digitaal… zover lopen complot en anticomplot in ieder geval nog hand in hand. En in Zweden experimenteren ze ermee.

Bij Bill hoef je niet aan Follow the Money te doen. Ook geen vermeende financiele belangenverstrengelingen met bijvoorbeeld ons RIVM. Er was maar 1 keer een donatie in verband met een onderzoek naar Polio. Maar er zitten wel mensen die lijntjes met Bill hebben.

Verder is het: wie de klomp past, trekke hem aan!

Noot:

Degene die zich hierin herkent, een moreel appel , denk aan een ander, zal niet veel uithalen…. Wat te denken van een egoistisch appel? denk aan een ander, eigen volgend leven. Reincarnatie…. de irrationaliteit er maar vol even in: complotten en spiritualiteit. DNA slechts een databank, het besturingssysteem is het niet.

Wie door Misleiding, Misinformatie, Manipulatie en Moord opklimt tot Miljonair: uw volgend leven zal Miserabel zijn. En de loopjongens die stukjes hierin meelopen, en deelnemen in de MEPS, zullen deelnemen in de Miserabiliteit. Een volgend leven bestaat niet? Tja, wie weet.

Neuk in onvrijheid, verNeuk je karma! Een groot Ego zal een nederig volgend bestaan nodig hebben om weer in balans te komen. Power… Macht om de macht… Zou het? Zou het kwaad bestaan? Zouden mensen van CU, Paul Blokhuis bijvoorbeeld en CDA, Grapperhaus, daar bij stilstaan? En hoe het zich verhoudt tot de maatregelen die ze promoten? Wat houdt de C nog in? Naast belangen kan er ook sprake zijn van beperkingen, vanuit christelijk oogpunt dan.

Brengt me gelijk op het punt dat iedereen die meedoet aan het bouwwerk,  aan de uitvoerkant, niet altijd dit vanuit belangen zal doen. Het bouwwerk heeft uitvoerders nodig. Het bouwwerk drukt met manipulatie een 1ogige bril op. Waardoor mensen die het niet door hebben de 1ogige mignons worden. Geen belang in het meedoen, maar echt denken dat het het beste is. De zorgintentie van mensen van goede wil wordt binnengedrongen. Alle maatregelen zijn voor uw bestwil!

Mensen van goede wil die zich laten misleiden: u bent de kniphulp. Mensen in de zorg, IC, politiek, noem maar op.

Met een cesuur in de samenleving: het 1ogige uitvoerleger versus de 2ogigen. Het bouwwerk strijdt om uitbreiding van hun 1ogig leger. Kan me voorstellen dat mensen van christelijke partijen  het niet zo snel vanuit belangen zullen doen.

Gelukkig, ik besef dat m’n vierde wekker gaat, ik word wakker. Bovenstaande, het was maar een droom. En kent u dat: wakker worden beseffende dat je in een andere wereld wakker wordt. Weken gebeurde dat, het eerste besef: De wereld is anders… Zo complex dat ik af en toe maar even weg moet dromen in complexe fantasieen.

Facebook
Twitter
Instagram