Ufo-rectificatie door Skepsis?

https://nos.nl/artikel/2332034-pentagon-geeft-beelden-ufo-s-officieel-vrij-nog-altijd-ongeidentificeerd.html

TU Delft gekidnapt door aliens!

Skepsis schrijft: Volgens dr. Coen Vermeeren, het hoofd van Studium Generale Delft, is er alle reden om aan te nemen dat buitenaardse aliens onze planeet regelmatig bezoeken. Hij veronderstelt dat dit feit al jarenlang bij hoge militairen, wetenschappers en overheidsfunctionarissen bekend is. Maar het wordt opzettelijk verborgen gehouden voor de bevolking. ..

En de NOS: Het Pentagon maakte in 2017 bekend dat het vijf jaar lang voor 22 miljoen dollar per jaar zelf onderzoek had gedaan naar de onbekende objecten. Eerder was er, tussen 1947 en 1969, project Bluebook om ufo-waarnemingen te monitoren. De meeste waarnemingen waren van vliegtuigen, sterren, wolken en spionagevliegtuigen, maar een deel bleef

Van complot naar werkelijkheid? Buitenaardse wezens komen met het bericht van de NOS een beetje dichterbij, hoewel niet zo genoemd..  De kop begint met de ufo’s, en zelfs in de kop wordt het al weer genuanceerd, en zeker in de tekst eronder: Het blijken toch altijd nog maar ‘ongeidentificeerde’ vliegende objecten te zijn. En ja, wie zouden dan die ongeidentificeerde objecten moeten begenderen? En het was al jarenlang bekend. (check) En het was opzettelijk verborgen gehouden voor de bevolking. (check) … ‘ Dat gebeurde volgens het Pentagon jarenlang niet omdat het zeker wilde weten dat er niet onbedoeld ook tactische informatie over de Amerikaanse militaire systemen naar buiten zou komen.’

Griffioen van UFO Meldpunt Nederland: Het kan zijn dat het Pentagon het materiaal nu officieel vrijgeeft in de hoop dat een grotere groep deskundigen zich ermee bezig gaat houden.

Of kan het dat we nu toch angstig zijn voor vliegende object-jes er nog wel een mogelijk dreigend vliegend object bij kan? Voor sommigen zullen mogelijke UFO’s angst oproepen, want daar zitten dan mogelijk van die enge aliens in. Beter maar gelijk de UFO’s bij de Corona, eenmalig in de angst. En Skepsis ziet ze straks vliegen, een complotvirus erbij.

En straks gaat het Pentagon zeggen: ja we hebben goed contact met de wezens in de UFO’s! Wees niet bang burgers, wij beschermen. Volg wat wij u zeggen! Lever vrijheid in, u krijgt uw veiligheid ervoor terug! We moeten weten waar u bent, alleen dan kunnen we beschermen!

Misschien zijn die ongeidentificeerde objecten wel engelen? gematerialiseerd… o nee…. geen complot maar spiritualiteit…. maar dat is ook misdenken in deze tijd.

wat bedragen wegwerken, die kennen we ook
https://www.nytimes.com/2017/12/16/us/politics/pentagon-program-ufo-harry-reid.html
Facebook
Twitter
Instagram