Van Corona naar Cabal: 5 de B’s

De Cabal. In van Corona naar Cabal 2 is het omschreven als de groep follow MEPS, een aan elkaar hangend netwerk van mensen die hun eigen Belangen nastreven: Money, Ego, Power, Sex-pervers. Een zeer chantabel netwerk van mensen die elkaar dekken.

Waaraan kan je dan denken? denk aan de B’s: Bedrijven, Bankiers, Biljonairs en Bestuurders. Niet allemaal! alleen wie de zwarte klomp past trekke hem aan! dat mag die persoon zelf bepalen

Belangen Bedrijven Bankiers Biljonairs en Bestuurders Boven Belangen Burger Bevolking.

Het gaat hier niet om een mysterieuze groep ergens ver weg. De signalen komen via regelmatig optredende schandalen naar buiten. Follow the Money is bijvoorbeeld een groep journalisten die de stroom Money volgt. Het schandaal in Amerika met Epstein is er een in de groep Sex-pervers, met natuurlijk lijnen met geld en macht.

Bij de politieke mensen kan je soms achteraf de stroom volgen: als ze vanuit de politiek bij een bedrijf gaan werken en een goed salaris gaan krijgen. The Money follows….

En de Burger Betaalt Belasting.

Doodt niet! Het kwaad dat stroomt door menselijk handelen kan zich dan vermenigvuldigen. Slechts  oppakken en via democratische weg berechten. Democratie herstelt zich slechts via democratie.

 

 

Facebook
Twitter
Instagram