Zomers Caba(a)l 3: een zwarte meesterzet?

Het stratego-bord is aardig gevuld en in beweging gekomen, laten we zeggen een oorlogsdans vanuit de controlemensen. Gelukkig doet voor ons burgers een dansleraar mee, een bewegingsmens. Hij herkent de bewegingen van de grote inktvisarmen. Die zwarte inktvis die z’n poten als in een koepel over ons heen zet, langzaamaan samen knijpend. Het vaccin als oplosmiddel. De zwarte inktvis die z’n poten vanuit china uit probeert te reiken over de hele wereld. En zo worden we geconfronteerd met een import van het communistisch controle systeem uit China. Slechts politici die beloond worden of ziende blind zijn kunnen hieraan meewerken. En zien jullie die de klomp aan kunnen trekken niet dat je slechts als de Maffia loopjongens gebruikt wordt, gebruiksvoorwerp zolang het tijdspad van het project loopt. Voeg hier de journalisten aan toe. Is daar soms niet een klein vleugje van jaloezi bij jullie,  richting Udo?

De vele demonstraties die met veel moeite de kop ingedrukt moesten worden. BLM kon wel, maar demonstreren tegen de maatregelen, en dus tegen de kern van het kabinetprogramma, kon niet. De Romeo’s (de undercovers van de ME) werden en worden waarschijnlijk veelvuldig ingezet om op te ruien. Mengen zich tussen de demonstranten, richten zich op de politie en ME, en als het vuur is aangestoken, snel de Romeobus weer in. Maar als u erover bericht, dan wordt ú waarschijnlijk beticht van opruiing van het volk. Orwelliaans taalgebruik.

In Den Haag hebben ze de strategie wat veranderd. Waarschijnlijk drong het bij meer en meer mensen door hoe scheef de bestrijding van de demo’s lag. Werd daarom in Den Haag nu wel een vreedzame mars toegestaan? Eigenlijk ook veel handiger voor het kabinet. Trekt veel minder de aandacht. Slimme zet op het speelbord.

Zeker nu effe sneaky de nieuwe versie van de spoedwet er nog doorheen moet. Niet openbaar gemaakt afgelopen vrijdag. Zo gaat dat in een democratie met gezondheidswetten. Binnentredingsrecht is er uit, ook de app. Maar is het zinnetje: Maatregelen kunnen toegevoegd worden…   er ook uit? vandaag weten we het, anders komen ze gewoon via de achterdeur weer naar binnen. En: maak eerst een erg fascistische wet, zwak hem wat af  met ‘we hebben geluisterd naar het volk’, en druk hem er dan alsnog doorheen.

U trapt er toch hopelijk niet in? Doch, velen weten nog steeds niet van het bestaan van de spoedwet. Of denken; ach dat loopt zo’n vaart nog niet. Projectie van hun eigen goede wil op de betreffende politici? ‘Wordt wakker! ‘schreeuwen veel facebook groepen, maar het lijkt pas te gaan werken als mensen zelf de onlogica in hun dagelijks leven gaan ervaren. Tot die tijd zijn de demonstranten wellicht van die schreeuwende mensen, die altijd wel iets tegen het ‘systeem’ hebben en hebben gehad.

De door kabinet gewenste routekaart begint zich steeds duidelijker af te tekenen: maatregelen en mogelijke lockdown tot er een vaccin is. Andere behandeling die aan herstel lijken bij te dragen? Hugo de Jongh wordt er niet warm van (zou toch als Christen niet mistaan), maar eerder nog fanatieker op het vaccin. U moet zo geknecht worden met mondkapje en anderhalve meter, en in angst gebracht worden en gehouden worden, dat u smeekt om een vaccin. Maar er zijn er ook veel die zeggen: o nee hoor, een vaccin dat doe ik niet! En dan zullen ze op dát moment pas gaan merken wat er gaande is. Eerder schreef ik : vaccinatie wordt verplicht. Maar dat was een vergissing. Nee het begint niet verplicht, maar niet doen = beperking. Bijvoorbeeld:  niet meer in een vliegtuig mogen, in openbaar vervoer, naar de bibliotheek, naar een zwembad, naar de sportschool, naar BSO, en ga zo maar door en door en door. Nee nee, het is niet straffen! de schoolmeester heeft ook wel geleerd dat dit niet zo effectief is. Het wordt belonen! Wie zich laat vaccineren ‘mag’ de bioscoop in, etc.

Breekt dan de algehele pleuris uit? Heeft u weleens naar het chinese credit systeem gekeken? Groen bij braaf gedrag, en dan kan je een hypotheek krijgen, een huis. Roder en roder bij geen volgzaam gedrag. Ook als je door een rood licht oversteekt. Als je dichtbij iemand komt die kritisch is op het chinese systeem, wordt dat via de app geregistreerd en wordt je rating ook roder. Als het hier ingevoerd gaat worden, of liever: zou gaan worden, kom dan maar niet te dicht in m’n buurt. O u legt uw mobiel dan weg? Nee hoor, daar hebben ze wel wat op, voor uw gemak. Gemak zetten we om in ‘slim’: de ‘slimme’ chip. Zal u tegen die tijd de demonstranten van nu begrijpen?

Een zwarte meesterzet?

Maar er is nog een andere zet op het speelbord mogelijk. Hopelijk gaat dat niet gebeuren. Maar het filmpje van Gates stelt me niet gerust, let op z’n laatste zin en z’n lachje… (filmpje in het bericht, even scrollen)

https://www.facebook.com/1998400550473102/videos/693005107924939/UzpfSTUzOTI2Nzg3OTQ2NjU0NzozMjgzMDQ4NjM1MDg4NDQ0/

Overigens geloof ik niet dat hij het opperbrein is, eerder een uitvoerder. Dat is te merken aan bijvoorbeeld het overslaan van zijn stem als hij iets leugenachtigs zegt. Hij is niet staalachtig koud. Hij is een groot jongetje dat heel blij is met de pandemieen en de mogelijkheid om ‘largely vaccinate the whole population’. Om eraan te verdienen, of macht, of het spel? De moraliteit is natuurlijk wel ver te zoeken, als je gaat lachen bij het aankondigen van een tweede pandemie waarbij mensen zullen overlijden.

Nog even: het was bij de eerste pandemie zo dat patholoog-anatomen in diverse landen verklaard hebben dat mensen niet door het coronavirus overleden zijn maar door onderliggend lijden. U begrijpt wel dat deze filmpjes behoorlijk gecensureerd werden en worden. Een longarts had al eerder verklaard dat we altijd wel coronavirussen aan boord hebben. Misschien herinnert u zich nog het zika-virus? Braziliaanse artsen kwamen met de constatering dat soms moeders geen virus hadden maar wel een kind met de afwijking aan het hoofd, en soms moeders wel het virus had maar een kind zonder afwijking. Het was niet 1-1 : virus en afwijking. De artsen hadden ontdekt dat de afwijking ontstond nadat er insecticiden aan het drinkwater waren toegevoegd. De CDC heeft het weg verklaard.

Nu zijn ook in Nederland gevallen waarbij er niet een 1 op 1 match is. Mensen met COVID-19 verschijnselen zonder positieve test (ja, oke kan fout negatief zijn). En natuurlijk heel veel mensen met een positieve test (die vaak als ‘besmetten’ worden neergezet, alsof er al een aanloop naar ziekte is) die niet ziek zijn. Dat laatste is natuurlijk begrijpelijk. Sommige mensen hebben zo’n sterk immuumsysteem, die teckelen het virus wel. Het eerste geeft wel een vraagteken. Geen coronavirus maar toch verschijnselen die lijken te passen bij COVID-19? Waardoor dan?

Wat dan? Geen virus? virus betekent overigens in het Latijn ‘gif’. Een keer had ik in de nacht de ingeving ‘Monsanto en gif’. Tja buiten alle realiteit natuurlijk, hoewel zoals eerder al beschreven de structuur van benzeen ook via een droom tot de ontdekker kwam. Zo wil ik wel een ‘hypothese’ blijven ophoesten in m’n mondkapje. Probleem is dat mensen echt ziek moeten worden om zich tot het vaccin te bekeren.  En nog steeds de hypothese: Het hele virus verhaal alleen een opzet naar vaccinatie , vaccinatiepaspoort, covi-pass, koppeling (ov kaart, id kaart, betaalpas), voila een communistische controle staat.  De chip zal, als het project goed in z’n tijdslijn blijft zitten, misschien pas 2022 aangekondigd worden.

Het vaccin moet er komen, de tweede golf zal er komen. De eerste golf was mild, aan het einde van de winter. En daarna kwamen de ‘helder-denkende-mensen’ naar boven drijven. Die zagen dat zaken met media, met getallen, testen, behandeling, het hele coronacircus, niet klopten. Die nu meer en meer bezig zijn het debunken van de coronacrisis vorm te geven. Terecht. Maar ondertussen zijn we er, denk ik, hoop van niet, nog niet. Een tweede golf maar dan in de zomer? mensen willen op vakantie, effe geen corona want dat komt wel weer in het najaar. En dan patst: onverwacht? Mensen zullen dan flink onderuit gaan. Zullen boos worden op die ‘helder-denkende-mensen’ die het tóch niet bij het rechte eind hadden.

De meesterzetten: eerst een milde oefengolf. Kijken hoe erop gereageerd wordt. Dan de tweede golf: Slaat mensen in hun nek. Haalt het vertrouwen bij hen in de ‘helder-denkende-mensen’ groep weg. Deze groep is inmiddels goed in beeld, ook via ingezette controlled opposition mensen (CO), dus makkelijk aan te pakken. Ze hebben hun kop uitgestoken.  Weer een lockdown, een grotere vraag naar vaccins.

Georgia Guidestones

Weet u dat er de Georgia Guidestones bestaan? Iemand plaatste er voor de grap pas een ‘update’ bij:

Hou de bevolking op zo’n 500 miljoen mensen. Ben u al geindoctrineerd dat de wereld te vol is? Indoctrinatie vanuit degene die zich bezig houden met Depopulatie, zoals Kissinger al in 1974 en bij Bill Gates is het ook een favoriet thema. Desnoods kunnen ze er nog nobele doelen mee hebben: ‘save humanity’, ‘save the planet’. En ze zetten een ‘natural-artifical selection-program’ in: burgers onder druk zetten, lichamelijk en psychisch. De sterksten blijven dan over. Slechts dat DNA mag verder.

En let even op het derde punt: Unite Humanity with a living new language? O, die van Orwell? of in de trant van Rutte? We doen het samen! op afstand staan! Zo kan je werkelijk alles tot ‘samen’ maken: we zetten iedereen apart in een kamer, maar we doen het samen. Verzin maar voorbeelden tot in het absurde. Ja de Chinezen onderwerpen zich ook ‘samen’ aan het controle systeem. ‘We doen het samen’, hét mantra om uw lijden te overdekken en te ontkennen. Wilt u het absurd hebben? De coronawet beschermt u tegen de regering! ‘We’ voeren dictatuur in, nemen rechten af, maar dat is om u tegen ‘We’ te beschermen. Uberhaupt het idee dat burgers tegen een regering beschermd moeten worden? hoezo, de regering is er toch voor ons? en m’n vader zou zeggen: kan je nog een kunstje met je oren? :

En nu we toch bezig zijn, voor het CDA en Volkskrant:

https://www.facebook.com/notes/rt-dutch/ic-arts-gommers-moest-de-hugo-jonge-zijn-hachje-redden/3054802277972707/

 

Voor christenen

(alleen voor de) Christenen, het kwaad is niet een Beest op een Berg die daar staat te bulderen en die je makkelijk herkent! Even afkorten zodat het reptielenbrein, o nee daar zit het geheugen niet in, het kan onthouden? Bulder Berg-Beest. De grote Berg-Geit waarvan de kop eens in het torentje hing, door Balkenende gegeven. Maar het Beest, Satan of zoals Steiner het noemt: Ahriman. Het is uitermate intelligent subtiel, maar koud. Koud als een steen. De hartewarmte mist. De menselijke maat mist. Gevoel geen waarde. Nou wacht… iets subtieler ligt dat. Uw gevoelens als angst, verdriet en woede, het wel zijn de voedingen voor de kleine beestwezens. Gevoelens zijn als kleine ziele bolletjes. Uw zielesubstantie is gelijk aan de substantie van die beestwezentjes. Uw gevoel heeft wel waarde, maar niet voor u. En daarom heeft woede ook weinig zin. Haat en agressie voeden alleen de Berggeit. Doorzien en doordenken met humor is het krachtigste wapen en in de legale actie gaan!

Christus is de Logos, het Woord waaruit de hele wereld ontstaan is. Niet de mens Jezus met het soms schuine moeilijke gezicht. Uit het immens grote kosmische wezen Christus is het geheel van de wereld ontstaan. Verder in een volgend schrijven. We hebben hier even nog geen Christus nodig, behoudens voor de christenen. Doorzien van alle kleine en grote bewegingen naar een communistische controle staat en daarop actie ondernemen volstaat. Op dat level kunnen we verbinden, wel of niet gelovig, wel of niet spiritueel. Boven communistische controle staat even geen Cabal nodig, en boven de Cabal even nog niet Christus nodig. Niet in discussie daarover: anders trappen we in de val ‘verdeeld’ en zal er geheersd worden. We houden ons, op advies van hoofdredacteur Volkskrant Pieter Klok bij 1 staatsnarratief: de communistische controle staat.

 

 

Beken&herken kleur

500 miljoen in balans met natuur. Klinkt aanlokkelijk. Maar ondertussen moet de mensheid dan wel 6,5 miljard inkrimpen. O hoor je mensen zeggen, dan ga ik maar dood. Alleen: bedenk dat dit gepaard zal gaan met veel lijden. U zit in een ziekenhuis en hoort dat uw dierbare niet meer te genezen is. Een dierbare van u heeft suicide gepleegd. Uw kind is onvruchtbaar geworden door de stoffen in het vaccin, of door de straling. En degene die het overleven worden slaven. Een nieuwe slavernij, en nee het gaat niet om de kleur van de huid. Bruin, Geel, Rood, Wit en Zwart (alfabetisch) zullen gedomineerd worden door dezelfde huidskleuren maar een andere hartekleur. BLM: u richt zich zijwaarts op medeburgers, degene boven ons Wit en Zwart, lachen zich in hun vuistje. Verdeel en heers wordt uitgespeeld. Daarvoor zijn meesterzetten met dubbele lagen nodig, dubbele golven, uit zwarte harten.

Noot: geen controlled opposition zijn in ieder geval:

  • www.viruswaanzin.nl van Willem Engel
  • www.jdreport.com
  • www.michielklinkhamer.com
  • www.xandernieuws.net (https://www.xandernieuws.net/algemeen/politici-volgen-dit-historische-handboek-bij-hun-tirannieke-machtsovername/)
  • www.andernieuws.eu van Janneke Monshouwer, gepensioneerd journaliste NOS
  • www.transitieweb.nl
  • www.dlmplus.nl

Ze krijgen weinig media aandacht en worden persoonlijk bedreigd (Vrijland, Klinkhamer) of worden telkens kort denigrerend neergezet (Viruswaanzin). De eerste opereert als groep en is daardoor minder kwetsbaar. Ze strijden voor het goede en ook voor uw huidige en toekomstig dagelijks bestaan.

 

Facebook
Twitter
Instagram