Zomers Caba(a)l – de artsen doen mee!

Yes!! de artsen zijn op het schaakbord verschenen, of spelen we nationaal stratego? De artsen een gevaarlijke groep voor de Cabal. Verbazingwekkend was de afgelopen maanden dat juist youtube filmpjes van artsen die hun OBSERVATIES deelden, verwijderd werden. Daar begint wetenschap mee, en ja, dat was nou nét niet de bedoeling. De NL artsen schrokken zich het apenzuur toen ze het strategoveld opkwamen. Er zit veel veel meer achter, om, rond die Corona. Agenda 2030 doemde aan de horizon van het bord op.

Teken de brandbrief: https://opendebat.info/ Natuurlijk alleen als u het ermee eens bent.

Het is wel jammer. Nederland was net zo’n voorbeeldig proeftuintje voor de Cabal. Met een brave premier die  als je  die een veer in den ..  stopte, waarschijnlijk de aangedragen experimenten toeliet. De achilleshiel is niet moeilijk te vinden. Neem zo’n uitspraak in het Leidsch Dagblad ‘ik ben jouw kampioen’. Hoe overt wil je het hebben? Zelfbevredigend op Nederland: Nederland is een geweldig land, zit in de top 3 van dit, van zus, van zo, is koploper in dit en dat. Ik ben premier van Nederland. Aldus: ik ben geweldig. Nederland wil ook koploper zijn in Europa in de uitrol van 5G. Dan gaan we ons toch niet tegen laten houden door wat gezondheidsvragen. We nemen daarvoor het rapport van het RIVM, gemaakt in opdracht van de telecom. Tja, daar zal niet snel een probleem uitkomen. En Lubach laten we 1 zin citeren uit dit rapport. Af en toe schoof hij dé agenda ook Nederland in, onder een Saus Satirée. Na de zomer waarschijnlijk weer verder, tussen de werkelijk geinige zaken door. Met drie stappen zit je bij de Cabal: baas Irene, getrouwd met Kasja, die al naar de Bilderberg mocht vóordat ze minister was. Wel handig dát ze minister werd. De lijntjes lopen.

En vergisping dus van mij, tijdje terug:  geen gemuteerd virus maar een ander dier. Het varken. Juli tweede golf? de spoedwet moest erdoorheen geramd worden, 1 juli. Nederlanders komen wat traag op gang met demo’s. Nuchter, niet zo snel in vuur en vlam. Maar toen de reikwijdte van de wet doordrong in het Nuchtere Nederlandse denken, toen ging het wel mis. De weerstand borrelde omhoog. Van alle kanten, alle lagen van de bevolking. Met een IQ ver van het gemiddelde, links in de normaalcurve, kon je wel zien wat die wet zou kunnen betekenen.

De letter V heeft een strak puntje, net als de schoenen van Hugo de Jongh. Handig die schoenen, blikvanger, en kijk je niet meer naar zijn fanatieke blik. Geweldig zo’n strategietje, ik begrijp hem pas sinds een half uur.  Maar efin, het is pim pam pet: een dier beginnend met de letter V: vleermuis, varken…   Virus Voor Verplichte Vaccinatie. De lijn blijft strak. De speedy spits moest blijven.

Zo die lijnen waren ook zeer strak! 7 varkens worstenrolletjes naast elkaar, netjes uitgelijnd by HAARP? Bij Hoofddorp en Amsterdam, zondagavond 28 juni. Als daar een epidemie uitbreekt…

 

Valt er niet wat uit de lucht? Net als op het schilderij waarvoor Hugo de Jongh zijn contract voor de vaccins tekende?

De handtekening onder het contract staat op een andere foto. Maar voordat gedacht wordt dat er gefotoshopt is, eerst  is de foto met z’n broer. Auschwitz schijnt het schilderij voor te stellen ??Onder 1 van de 4 anderen. Wat zit daar voor groen goedje in de lucht? Of stelt het de ontbossing voor? kappen van bomen voor beter 5G bereik? En vogels die boven uit de lucht vallen? aanloop naar het 5G gebeuren? waarbij het O2 molecuul gaat spinnen en niet zo lekker meer aan het Hb molecuul bindt? hypoxia… waar kennen we dat van? NY ic arts: High Altitude Sickness

Als je zou zeggen -‘ ja, dat is om de herinnering levend te houden aan wat daar voor vreselijks gebeurt is’. dan past niet helemaal de big smile , toch?

Nu hoef je natuurlijk ook geen heilige maagd maria aan de muur te hangen. Maar vogels die naar beneden lijken te vliegen of vallen, is wel beetje omgekeerd aan de duif die de Heilige Geest moet symboliseren. Balkenende gaf iets minder beladen kado aan Rutte voor het torentje, wel echter uitlegbaar in een richting. CDAtoppers houden van aparte symboliek lijkt het. We zitten bijna in een dieren stratego: Gevaarlijke varkens en vleermuis (corona), vallende vogels op ons speelbord (toekomstig Auschwitz?), achter V&V de baphomet, het Beest.  En wij als simpele hardwerkende mieren (uitspraak neocon in jaren 90 Amerika) of vlooien. Zo worden wij genoemd door de Cabal. Springende lastige vlooien. Die moeten ook niet nog eens rond grondstoffen springen, dat vond Kissinger in de jaren 70 al niet zo leuk. De wereldbevolking moest in toom gehouden worden om de bereikbaarheid van grondstoffen in andere landen te behoeden. Zie z’n rapport uit 1974.

 

Lef he, voor een schilderij van Auschwitz. Drie maal gif van Monsanto. Gaskamer, lucht en vaccin. Of broertje of zusje van Monsanto, nog niet in verdiept. Ja nu snap ik de ingeving in de nacht van 2 maanden terug: Monsanto en gif. Nee ik was er niet naar op zoek. Soms dondert het door. Het was maar in de nacht, geen rationeel denken. Maar kan beginpunt van hypothese zijn, net als de ontdekking van de structuur van benzeen. En soms wordt je in een gedachte wakker: dat de ouderen met opzet in verpleeghuizen opgesloten worden om te overlijden. Kan er ook niets aan doen dat ik met zo’n gedachte wakker wordt. Gedachte was ook nog niet eerder in me opgekomen. Dacht alleen eerst: he apart dat familie er niet meer bij mag. Mag er niet meer GEOBSERVEERD worden wat er met de ouderen gebeurt? en de verzorging was zeer gestressd. Dan doet je waarneming het niet meer optimaal.

 

Narratief en verbod op vrije denken

Maar hoe moet nu het narratief worden, Pieter Klok? het narratief om de angstige bevolking in het denken bedwelmd te houden? Denkt u nu werkelijk dat we zulke angstige kleutertjes zijn? Mensen laat even doordringen hoe de media (o nee dat is generaliseren), ons zien! En had Rudolf Steiner het rond 1920 niet over een verbod op het denken in 2030… Nee dat is niet: Gij zult niet denken! Nee, dat is: als je zelf iets anders denkt dan het staatsnarratief, wordt dat verboden he. De spoedwet, het had een maatregel kunnen zijn, slechts staatsnarratief. Het had in dat zwarte regeltje geschoven kunnen worden: dat maatregelen toegevoegd hadden kunnen worden. Boete: 435 als gij iets anders denkt dan het narratief! u brengt mensen in verwarring, dat is slecht voor de (volks) gezondheid! u brengt de democratie in gevaar, want u doet mensen twijfelen aan deze regering. En dan herkennen de christelijke mensen in de politiek de anti-christelijke werking nog niet….. De openbaring baart hier wel iets over open… Dat het Beest door velen niet herkend wordt. Hij staat niet ergens op een rots te brullen. Hij werkt door het handelen van mensen heen. Die zijn dan niet het beest, bewaar me, alleen de beest-flow gaat er meer of minder doorheen.

Zo gaat dat richting een verbod op denken. Geen imperatief daartoe, maar manipulatie. En u die daaraan meedoet, als de zwarte klomp door u is aangetrokken? Heeft u kinderen? misschien zijn die later niet in uw riante Cabal positie? De kleine loopjongens die weten, kijk hoe het met ze afloopt, kijk naar mafiafilms… Heeft u geen kinderen? een volgend leven bent u ook weer een kind… beetje zorgen voor een goede wereld ook handig voor uzelf. Als een moreel appel niet helpt, dan maar wijzen op de gevolgen voor u zelf.  En laten we Noord Korea als landje maar houden, om daar de controle mensen een volgend leven te laten doorbrengen. Te ervaren hoe dat is. Om daarna hopelijk ten betere te keren. Hoe sneller je naar het goede wendt, des te korter zal je lijden zijn. De gevolgen van je daden, lijden, blijven als een elastiekje aan je zitten. Net als die tennisbal aan het elastiek. Karma is er om een vrije ontwikkeling te kunnen gaan. Net als de zwaartekracht er is om onze weg op aarde te kunnen gaan. Anders zouden we maar wat ongecontroleerd rond huppen als op de maan. Zwaartekracht schenkt ons het vermogen ons pad te gaan, maar we kunnen ook vallen ja. Karma schenkt ons de vrijheid ons levenspad te gaan, en rechtvaardig blijft het als er een elastiekje is. Als poging je weer op de middenweg terug te halen. Je kan niet ongeoorloofd zaken uithalen. En al wordt u op aarde niet door de rechter gestrafd, wacht ef op ‘boof’.  Zelfs het denken is een realiteit

De waarheid mag niet boven drijven

die moet onder de zoden blijven

Enkelen wensten mij ook daar

Hartelijk dank, of dacht u het maar

Gelukkig dat moord in de geest

Op aarde nog niet gestraft wordt door medemensen

Echter wel zal de Geest der Waarheid

die ieder negatief denken doorziet

U een tijdje na dit leven

In geestgevangenis doen begeven.

En daarna weer een kans voor het goede te kiezen. Die weg blijft voorlopig open. Totdat, zoals de Openbaring spreekt, het geduld van de hulligen op is. Dan heeft u zelf gekozen voor de eeuwige vuurmoerassen, God liet vrij, u koos. En kiest. U hoeft het elastiekje van het karma niet te accepteren. Ooit zei iemand me: mensen kiezen uiteindelijk zelf voor hemel of hel. Jarenlang dacht ik: hoe kan iemand nou voor de ‘hel’ kiezen. Totdat ik een optie zag: als iemand z’n karma niet wil uitleven. Stel dat je zoals mrs. Albright het het waard vond: de half miljoen gedode iraakse kinderen. Terwijl Irak dus geen massavernietigingswapens had. En waarschijnlijk wisten ze dat ook. Hoe moet deze vrouw nog haar karma op zich nemen? Dan kan je ook besluiten, want zelfs die vrijheid heb je: nee. Ik wil geen door mij veroorzaakt lijden terug geelastiekt naar mezelf. Dan ga je wel uit de loop van de evolutie.

 

Spiritualiteit?

Jaja, er is toch het DNA – niks spiritualiteit. Alleen zit er nog steeds een probleempje aan een aspect van het DNA. Draagt u uw ontwikkelde eigenschappen over op uw nageslacht? De aap leerde wat, en via de genen werd dit doorgegeven aan het nageslacht? En zo langzamerhand ontstond de mens.  Volgens mij komen u en ik uit een eitje dat al klaar lag in de eierstok van onze moeders, die daar bij geboorte van onze moeders al klaar lagen.  Het moest natuurlijk nog wel uitrijpen. Ons eitje is gebrouwen in de baarmoeder van onze oma’s. En het eitje van onze oma’s is gemaakt in de baarmoeder van hun oma’s. Enzovoort terug tot den aap. Oke de spermacellen worden nieuw geproduceerd. Maar ja, uit de stamcel, die daar ook al bij geboorte lag. Of denkt u nou werkelijk dat al het aangeleerde neurale netwerk zich zullen we maar zeggen holografisch afdruk in de bal van een man? Blijven nog over de mutaties en combinaties als mechanismen om de evolutie van aap naar mens te verklaren. Dan moet het hele verhaal erbij van oa. transcriptie-eiwit, poly AAA staart, splycing, exons, introns, opvouwing, toevoeging van stoffen in Golgi-apparaat.. en op z’n minst 12 miljard meter DNA, zoveel keer afstand aarde-zon.

Maar ja, het is wel lastig om denkend een brug te slaan naar het idee dat er een niet zichtbare wereld is, althans als die voor u niet zichtbaar is. Fenomenologie kan erbij wel een steuntje zijn: het oog. Ja het oog is als een fotocamera: de buitenwereld drukt zich af op het netvlies enzo verder. Maar er is ook een omgekeerde weg: dat wat het oog uitkomt. De blik….  het oog als spiegel van de ziel. ‘Als blikken konden doden’, ‘een verliefde blik’. Daar zit het geestelijke al.In de pupil ziet u de individualiteit, het wezen van de ander, of althans dat is in principe mogelijk.  En aan die blik zal u ook uw dierbare na beider dood herkennen. De onzichtbare wereld is niet zichtbaar voor het gewone oog, maar aan het oog kunt u wel die onzichtbare wereld herkennen. We leven er gewoon middenin, ondergedompeld als in een onzichtbaar zwembad. Met overlijden laten we de stof achter. Het onzichtbare krachtenveld houdt de moleculen en processen tijdens ons leven in stand. Laat dat los dan valt ons lichaam uit elkaar. Dit onzichtbare krachtenveld kan je een naam geven.

En als we terugkomen, moeten we wel weer DNA oppikken. Zonder dat geen verbinding met de aarde. We hebben een databank nodig voor de vele eiwitten of stoffen die tijdens ons leven ons lichaam draaiende houden. Een goed werkend brein is ook zeer nodig. Wellicht later hierover meer.

In het Nieuwe Testament wordt gesproken over lichaam, ziel en geest. In de pupil kan je de individuele geest van de ander zien. Een aantekening: bij het concilie van Constantinopel in 869 schafte de kerk de individuele geest af. Mens werd lichaam en ziel.  De wetenschap schaft de ziel als zelfstandige entiteit nu ook af.  Het onzichtbare krachtenveld houdt het leven in stand, levend, groei en voortplanting. Bij planten ,dieren en mens. Het DNA is de diepste afdruk in de stof, de eiwit databank.

 

Varkens narratief

Maar ja, ondertussen hebben we het narratief voor het varken nog niet. Met enige moeite is er wel een optie: varkens in China eten poep van mensen. En soms moeten mensen met stokken de varkens weghouden tijdens het poepen. Narratief geboren: een varken beet tijdens het poepen in de kont en het virus sprong over.  Vleermuis virus via de mond, varkens virus via de kont.

Maar zonder d(r)ollen: mensen wordt wakker voor dit hele circus. Het gaat hier niet om een virus, het gaat hier om vergif! het gaat om een strakke lijn naar verplichte vaccinaties en naar het verplichte vaccinatiepaspoort. De covi-pas die al in de maak is en die dit jaar z’n concrete naam gekregen heeft. Het traject liep al vanaf 2018 en einddatum volgens het projectplan is 2022. En de ‘slimme chip’ is er nog niet, maar zal gaan gloren aan de horizon. En u weet het: bijvoeglijk naamwoord slim = manipulatie. Er zijn maar twee gevallen waarin het werkelijk klopt: de slimme manipulatie van het slimme Beest. Een ijskoude intelligentie van het wezen Satan of Beest. Die een eigen wereld wil creeren van techniek en chemie. Maar warmte, gevoel en verbinding zullen geen plaats hebben. Maar wacht, dan komen de historische woorden: we doen het samen! En Rutte is trots op ons. Echter: Samen ontbinden we. En laten de ouderen aan hun lot over, schande! 1984 van Orwell had het al: oorlog = vrede.  Bij Rutte is: Onthechten = samen. CDA, CU en SGP: dit is Satan’s taal!  (nee Rutte is geen Satan, het is de impuls die door hem heen loopt). En: doodt nooit! het kwaad vermenigvuldigt zich dan.

Het wordt een hele beestenboel. Animal Farm. Met de echte Pigs net iets meer equal.  Of veel meer…

We hebben een regering die dit ondersteunt, die gekocht zijn via kietelen van ego en/ of met geld. Het oeroude kosmisch intelligente wezen, de naam ‘God’ vind ik zo platgetreden,  fluistert: Hugo krijgt 8%, en zijn broer ook. Er is nog een derde, maar wie? Nou nee, grap, ik verzin het maar.

 

Facebook
Twitter
Instagram