Een tweede golf komt echt – een electromagnetische golf

toename aantal besmettingen

Het aantal besmettingen wordt momenteel ‘hoog’ gehouden. Eerst werd weinig getest, nu meer. En er blijken aardig wat mensen ‘besmet’ te zijn, en het lijken er meer en meer te worden.

besmet is niet gelijk aan ziek

Beseft u dat besmet niet gelijk staat aan ‘ziek zijn’!  Eerst werden bij de NOS vooral de coronadoden weergegeven, gevolgd door IC opnames. Nu zijn het vooral de besmetten die de aandacht trekken. Beseft u dat het nog niet duidelijk is of besmette niet-zieke mensen wel een besmettingsgevaar opleveren?

Hoe kan het dat er meer besmettingen zijn, en toch nauwelijks IC-opnames?

Ja, er wordt wel een reden voor gegeven: het zijn nu vooral de jongeren die besmet zijn. Maar: de verpleeghuizen zijn toch weer open gegaan? Dan worden de ouderen toch ook besmet? Waar blijven de zieken?

vraagtekens bij de testen

Zowel de antilichamen als de PCR test. Veel fout-positieven? (mensen die een positieve uitslag krijgen maar niet besmet zijn)

angst wordt hoog gehouden

Zijn met de ‘vele besmette mensen’ de opgevoerde controlemaatregelen te rechtvaardigen? of zal er echt een tweede golf komen wanneer de 5G op volle kracht in werking is, nu zo’n beetje? klonterende rode bloedcellen die zuurstoftekort zullen veroorzaken. Bloed stolt, Benauwdheid begint, Infectie start. Met overal besmetten is straks de overal-uitbraak van klachten ‘verklaarbaar’.

Zet de wifi in ieder geval ’s nachts maar uit. Dat scheelt. Zo min mogelijk mobiel aan en bij het lijf. Anderhalve meter bij je medemens vandaan scheelt gelukkig ook wat straling. Hopelijk hoeft de bluetooth ook niet nog eens verplicht aan voor de tracking. Gekker kan het bijna niet meer in onze meer en meer electromagnetiserende atmosfeer. Doet hem ook nog eens opwarmen.

En het mondkapje misschien van staal? of stijgt het CO2 gehalte erachter dan helemaal hemelhoog? Scheelt wel CO2 in de atmosfeer, goed voor het klimaat. Uw milieu interieur zal het echter niet erg waarderen, zo’n opbouwend zuurstof tekort. Anaerobe bacterieen genieten. Stralingsbeschermende materialen? Kooi van Faraday schijnt helaas niet te helpen.

De tweede golf : een electro magnetische golf. Ze liegen geeneens…..

Pas zat ik te dutten in de middag. Gelukkig met een telkens opzij vallend hoofd, waardoor ik net ook telkens iets wakker schrok. Ik kreeg een beeld, ik keek in een ruimte waarin wat op mij/ons af kwam. In een de andere dimensie wordt tijd tot ruimte. Het lag voor ons, maar kwam op ons af. Wat het was, ik weet het niet, een soort wolken.  Ik schrok zo van wat er op ons af kwam dat ik snel m’n gezicht afwendde. Het voorspelt niet veel goeds.

Alle twijfelaars aan de pathogeniciteit van het virus zullen zo ook gelijk afgerekend worden, als de burger de effecten van 5G niet doorziet. Ze : ‘Ach al dat gepraat over het virus, oorsprong, of een ander virus (retrovirus van Judy) testen, behandeling –  geen probleem, laat ze maar in het rond kletsen.’ Of zouden die wolken toch viruswolken zijn? Als u maar denkt dat het het virus is en smeekt om het vaccin. Met vaccinatiepaspoort (project uit 2018, doelstelling 2022) krijgen we u al in een eerste stap in control.

Mensen: Blijf denken, ook als de angst voor corona of lockdown gevoed en gevoed wordt. En ook als ik uw angst voor de controlestaat voed. Blijf u van informatie voorzien. Denk vooral zelf. Dat beschermt u het beste. Want al zou u nu denken dat de regering de beste bedoelingen heeft, een volgende kan dat wel niet hebben. Maar wees daarbij gerust: die zal u dan ook weer geruststellen dat de bedoelingen goed zijn. Nee het is niet Ego&Euri (Nederland koploper in digitale uitrol 5G en een fijne 1,2 miljard aan veiling) boven Gezondheid.

Maar nu: Uw denken kunt u nú nog enigszins scholen.

En al zou de 5G nog geen Covid geven, de 5G effecten zijn 5G effecten. Benauwdheid als overlappend symptoom. Vermoeidheid als overlappend symptoom (5G en uw mitrochondriale DNA). Laten we weer wat ouderwetse wiskunde-verzamelingenleer gaan doen.

 

Facebook
Twitter
Instagram